De eerste vraag van de opdracht was: graag een eenvoudig logo met weinig toeters en bellen. (header en subtekst). De bedoeling was drie voorstellen te maken, het werden er vijf. Zie de afbeelding om bij het eindresultaat uit te komen. De sleutelwoorden zijn: samen en welzijn. De subtekst: “voor zorg zonder zorgen” vind ik heel sterk.

ManuZorg ontstaan logo

2 antwoorden
  1. Manuela allart
    Manuela allart zegt:

    Ik ben erg blij met het resultaat! Jacques heeft 5 logo’s ontworpen nadat ik met hem over mijn wensen heb gesproken. Ik heb er een uit gezocht en Jacques heeft nog het eea aangepast naar mijn wensen. Het Logo geeft mooi weer waar ManuZorg voor staat.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.