Maak kennis met Star Movie. Wij hebben de Star Movie app ontwikkeld zodat jij meer uit je geprinte media kan halen.

De app maakt het mogelijk om drukwerk te combineren met video en geluid. Met onze eenvoudige app brengen we de mogelijkheden van Augmented Reality binnen bereik.

Met Star Movie zal drukwerk nooit meer hetzelfde zijn. Met uw tablet of smartphone en Star Movie kunt u eenvoudig interactieve media scannen en bekijken.

Voor uitleg klik op onderstaande logo:

Wat is Star Movie en hoe werkt het?

Normaal gesproken is het lezen van een advertentie in een folder of tijdschrift relatief passief, maar daar heeft Star Movie verandering in gebracht. Star Movie maakt gebruik van de nieuwste techniek van Augmented Reality (AR). Hierdoor ervaar je content op een compleet verrassende wijze, door de afbeeldingen tot leven te laten komen. Op deze manier haal je meer uit je gedrukte media. Een platte en eenvoudige tijdschrift advertentie komt zo tot leven door een smartphone of tablet te gebruiken. Zo kan de lezer interactief met de afbeelding omgaan.

De wereld van gedrukte media is volop in beweging. Star Movie is dé nieuwe augmented reality app waarmee je jouw afbeelding tot leven brengt. Je upload jouw afbeelding in Star Movie, plaats deze afbeelding vervolgens ook in het drukwerk samen met het Star Movie symbooltje. Zo krijgt jouw drukwerk die extra dimensie waarmee ook de jongere doelgroep aangesproken wordt. De interactie van een digitaal medium, mét de toegankelijkheid en lage kosten van een gedrukte uiting. De lezer kan vervolgens met een smartphone of tablet met de Star Movie app de afbeelding tot leven laten komen als videoclip, op de pagina zelf! Van flyer, boek, poster tot visitekaartje, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil jij ook indruk maken op jouw (potentiële) klanten en / of je nieuwe product op een bijzondere manier onder de aandacht brengen? Het kan eenvoudig! Met de Smart Movie-app regel je het zelf. Voor meer informatie over onze interactieve drukwerk, ga je naar: https://www.starmovie.nl

Preview

Download de gratis Star Movie app, scan de afbeeldingen met het Star Movie symbooltje en ontdek de extra content!

© Copyright and powered by - JB Grafische Producties