Ik had ook de oude huisstijl in het verleden opgemaakt. Dus het nieuwe logo vervangen in de bestaande opmaak zou een snelle en makkelijke optie zijn. Heb dit niet gedaan omdat ik het opmaak technisch in de verschillende items gelijk wil houden. Zo moet het logo van de RegioBank overal erbij geplaatst worden en vind daarom dat het logo van “Kleisman” en “RegioBank” t.o.v. elkaar qua stand gelijk moeten zijn, zie hieronder.

Uitzondering zijn de visitekaartjes. Het visitekaartje voor Johan is anders dan van Anne-Marie. Dit omdat Johan adviseur “Kleisman Assurantiën” is en Anne-Marie de belangen van de “RegioBank” behartig binnen het kantoor.
Hierdoor wijkt de opmaak van de With Complement en kaartje openingstijden RegioBank ook af.
Briefpapier en de Ola’s zijn qua opmaak nagenoeg gelijk, alleen is voor de opmaak van de Ola’s gekozen voor zwart-wit. Dit voor de lage productiekosten en omdat de Ola’s gaan verdwijnen.

Huisstijl presentatie Kleisman Assurantiën

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.