Onlangs melde zich Jeroen Wams van Radar Uitvoering Oost bij mij voor het maken van een flyer.
Hij had mijn naam ontvangen van Mirjan Hijink van Radar Uitvoering Oost waarvoor ik diverse opdrachten met succes heb vervaardigd, zie elders op mijn website.
Zie ook eerdere blog “Acquisitie, verwerven of verkrijgen van nieuwe opdrachten”. waarin ik aangeeft hoe goed en mooi “via via” kan en nog steeds werkt.

Na een eerste gesprek met Jeroen bij JB Grafische Producties was er gelijk een goede en positieve klik en heeft hij mij zijn wensen kenbaar gemaakt.
Hij gaat als krachtcoach/opbouwwerker de wijk in waarin hij kenbaar maakt dat hij de bewoners in de wijk wil helpen om wijk beter en mooier te maken. De bewoners kunnen dit middels deze flyer kenbaar maken bij Jeroen.

Hij wilde graag een flyer voor hem zelf. Het moest opvallend en niet te statisch worden. Wel in de kleuren van het logo “Radar Uitvoeringen” Graag een functionele flyer vertelde hij. Het betreft hier de wijk Hanenberglanden en deze flyer is dus eenvoudig aan te passen voor een andere wijk, zie voorbeeld.

Over het eerste ontwerp was hij direct enthousiast, na het aanleveren van de foto’s van de wijk Hanenberglanden werd de flyer verder af gemaakt, en bij de 2de proef was Jeroen weer super enthousiast. Drukken maar zei hij, heb voor de zekerheid maar even gevraagd of hij de teksten nog heeft nagelezen, het ging echter allemaal zo snel. Maar deze waren akkoord waarna er 500 ex. gedrukt mochten worden. Jeroen heeft er 1.000 gekregen, prijs is hetzelfde als 500 ex.

Jeroen heel veel succes met het flyeren en op naar de volgende opdracht en bedankt voor je vertrouwen.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.