Filmpje is samengesteld met Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects Muziek is van Purple Planet.

Lees meer

Met de DJI Mavic Mini in het bedrijfspand van DWF Mediamakers gevlogen aan de Boekelose Stoomblekerij 58 in Boekelo.

Lees meer

Aanbrengen plaatmateriaal, Dibond, 3 mm, 4/0 (Enkelzijdig full color), Geprint direct op het plaatmateriaal (direct to plate).

Voor en na.

 

Lees meer

Lees meer

We kregen een tip van vrienden om eens een keer te gaan eten bij De Kleine Bistro in Enschede www.dekleinebistro.nl heel gastvrij gerund door Niek en Lieneke.

Een mooi en net restaurant waar je heerlijk kunt eten. Na een aantal keren er te zijn geweest viel mij op dat ze een mooie huisstijl hadden en heb hun daar op aangesproken en aangegeven dat het mijn werkzaamheden is.

Lees meer

Ontwerpen van een achterwand voor de keuken.

Reclameborden en plaatmateriaal, Dibond, 3 mm, 4/0 (Enkelzijdig full color), Geprint direct op het plaatmateriaal (direct to plate).

Lees meer

Het ontstaan van een logo.

Via Margé Buitinga-Ploegman van Buitinga Begeleiding melde Ria Roering zich bij mij voor het vervaardigen van een logo.

Lees meer

Ik had ook de oude huisstijl in het verleden opgemaakt. Dus het nieuwe logo vervangen in de bestaande opmaak zou een snelle en makkelijke optie zijn. Heb dit niet gedaan omdat ik het opmaak technisch in de verschillende items gelijk wil houden. Zo moet het logo van de RegioBank overal erbij geplaatst worden en vind daarom dat het logo van “Kleisman” en “RegioBank” t.o.v. elkaar qua stand gelijk moeten zijn, zie hieronder.
Lees meer

Begin 2018 opdracht gekregen van “Kleisman Assurantiën” voor het vervaardigen van een nieuw logo met nieuwe huisstijl waaronder visitekaartjes, briefpapier, 3 soorten enveloppen, with complement, kaartje openingstijden “RegioBank” en ola’s. Voor alles moest de “RegioBank” ook erin verwerkt worden als belangrijk onderdeel van hun kantoor. Ook moest hierdoor de belettering voor het pand aangepast worden.

Lees meer

KOG Transport B.V. is Rhenus Project Logistics B.V. geworden.

Lees meer