Ook Lisetthe is via Margé Buitinga- Ploegman bij mij terecht gekomen, weer een vervolg van “via, via” welke echt heel leuk begint te worden. Hieronder de omschrijving en bewoording van Lisetthe zelf, ik zou het zelf niet beter kunnen verwoorden.

Nou, wat vind je er van? Eindelijk heb ik ook logo! Ik was er al een tijdje mee bezig, maar iets voor jezelf ontwerpen is erg moeilijk! Ik had behoorlijk last van keuzestress en perfectionisme. Want zoveel is mogelijk en zoveel vind ik mooi. Maar wat past nou écht? Zo’n zoektocht is natuurlijk gedoemd om te mislukken. Want niets is perfect. Op deze manier maak je nooit een keuze…

Dus was ik zo verstandig om het uit te besteden. Maar dan nog is het moeilijk. Is dit het nou écht? Misschien moet het toch meer zus of zo… Of toch andere kleuren? Jacques (de ontwerper) was behoorlijk geduldig en deed alles wat ik vroeg 🙂 Maar toen moest ik toch kiezen en kon ik gelukkig de knoop doorhakken (nadat mijn man en een goede vriendin goedkeuring hadden gegeven :-)).

Dit is het geworden!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.