Mooie opdracht, het vervaardigen van een nieuwe menukaart voor Bambul.

Kaart voor binnen in de mappen en een kaart voor buiten aan de muur.

Als eerste nieuwe opmaak en aanpassen van de menukaart voor in de mappen het betreft hier 12 pagina’s welke digitaal zijn geprint op 170 gram silk, papier is niet te dun maar ook niet te dik zodat de map niet te zwaar wordt.

 

Toen deze klaar was heb ik een kaart voor aan de buitenkant op de muur vervaardigd. Ze hebben hier een kastje voor waarin een papieren versie werd gehangen, na verloop van tijd gaat deze kromtrekken en verbleken zodat deze niet meer leesbaar is.

Heb gezocht naar een ander alternatief en heb deze na akkoord laten printen op polymeer vinyl sticker, 39 x 60 cm en voorzien van glanslaminaat, deze is geplakt op Dibond 3 mm dik, hierdoor is het stevig en blijft het lang kleurecht. Het resultaat en de kwaliteit is super mooi.

Huisstijl van beide producten zijn gelijk waardoor de volgende opdracht het vervaardigen van nieuwe placemats wordt waarin dezelfde achtergrond, kaders en lettertypes worden gebruikt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.