Het vervaardigen van een logo, huisstijl, reclamebord en een website.

Na jaren lange samenwerking met Theo Krabbe voor het vervaardigen van het clubblad “De Schakel” voor r.k.s.v. Emos kwam ik dit jaar (2016) weer met Theo in contact. Theo Krabbe is voor de lezers van “TC Tubantia” bekend, elke zaterdag schrijft hij nog voor deze krant de levensbeschouwingen. Ook de teksten voor het clubblad van Emos waren natuurlijk grotendeels van zijn hand. Theo belde mij voor een afspraak voor het vervaardigen van een reclamebord voor zijn bedrijf. Maar Theo had nog helemaal niets en zo heeft hij middels onze afspraak aangegeven wat hij wilde, alles tot in de puntjes omschreven. Na diverse voorbeelden van logo’s werd er één gekozen. Als eerste moest het reclamebord gemaakt worden, zie hieronder het resultaat. Theo is heel enthousiast, wat voor mij heel aangenaam is. De huisstijl is bij dit schrijven in een proef fase, later op mijn site meer voorbeelden. Na het vervaardigen van de huisstijl volgt de website: www.krabbeweichertinvestments.nl

KWI reclamebord 244x60

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.