Via Mirjan van Radar Uitvoering Oost een vraag voor het vervaardigen van een low budget poster.

Een moeder in de wijk begint een speelgoedbank, www.speelgoedbankenschede.nl en heeft nagenoeg geen budget voor het vervaardigen van een A4 poster. Ik heb de info op de site gelezen en het blijkt dat kinderen tot 12 jaar gratis speelgoed kunnen krijgen via deze speelgoedbank. Een prima initiatief waaraan ik graag mijn medewerking heb gegeven. Hierdoor ontstaat er ook een positieve creativiteit en heb er wel de tijd voor genomen. Ik heb er maar een A3 poster van gemaakt en de enthousiasme was weer heel groot.

A3 poster Speelgoedbank Enschede

A3 poster Speelgoedbank Enschede

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.