Het ontstaan van een logo.

Via Margé Buitinga-Ploegman van Buitinga Begeleiding melde Ria Roering zich bij mij voor het vervaardigen van een logo.

Lees meer

Ik had ook de oude huisstijl in het verleden opgemaakt. Dus het nieuwe logo vervangen in de bestaande opmaak zou een snelle en makkelijke optie zijn. Heb dit niet gedaan omdat ik het opmaak technisch in de verschillende items gelijk wil houden. Zo moet het logo van de RegioBank overal erbij geplaatst worden en vind daarom dat het logo van “Kleisman” en “RegioBank” t.o.v. elkaar qua stand gelijk moeten zijn, zie hieronder.
Lees meer

Begin 2018 opdracht gekregen van “Kleisman Assurantiën” voor het vervaardigen van een nieuw logo met nieuwe huisstijl waaronder visitekaartjes, briefpapier, 3 soorten enveloppen, with complement, kaartje openingstijden “RegioBank” en ola’s. Voor alles moest de “RegioBank” ook erin verwerkt worden als belangrijk onderdeel van hun kantoor. Ook moest hierdoor de belettering voor het pand aangepast worden.

Lees meer

KOG Transport B.V. is Rhenus Project Logistics B.V. geworden.

Lees meer

Voor Grill- Restaurant Bambul een mooie app gemaakt, helaas wilde ze er geen gebruik van maken.

Lees meer

Gelukkig heeft Jeroen Wams van Radar Uitvoeringen Oost mij weer gevraagd om diverse flyers te vervaardigen voor de Nationale Burendag 2017

Lees meer

Eind augustus 2017 melde Gila Buck zich middels een bericht bij mij. Zij is pianiste onder de naam “Esthavida” en wilde een cd uitbrengen maar wilde eerst een logo en visitekaartjes.

Lees meer

Ook Lisetthe is via Margé Buitinga- Ploegman bij mij terecht gekomen, weer een vervolg van “via, via” welke echt heel leuk begint te worden. Hieronder de omschrijving en bewoording van Lisetthe zelf, ik zou het zelf niet beter kunnen verwoorden.

Lees meer

Na het maken van nieuwe menukaarten en menuplaat voor buiten ook nieuwe placemats in dezelfde stijl. Zelf vindt ik het belangrijk dat een stijl consequent wordt doorgevoerd in alle producten. Klant heeft vele positieve meldingen gehad voor zowel de placemats als de menukaarten, dit is fijn om te horen.

Mooie opdracht, het vervaardigen van een nieuwe menukaart voor Bambul.

Kaart voor binnen in de mappen en een kaart voor buiten aan de muur.

Lees meer